Två gånger på fem dagar, klart man funderar.


Nuddi gör sig redo för ett besök på cooperativet!


Fixat grannsämjan

Okej, jag tror vi kan vara lugna! Fönstret var tänt i toaletten, såg jag när det blev mörkt ute. Men sen så började jag fundera om det alltid hade varit tänt där .. Iallafall, det var tänt för en timma sen, nu är det släckt. Det ligger alltså ingen oupptäckt döing på våning 2 ingång C. Eller det kan vi ju inte veta, de kanske det gör men det kan bli helt möjligt för mig att ta reda på det. Jag känner att jag har gjort mitt för grannsämjan. Fast en sista grej som jag bör göra för att vår fina nya gård ska fortsätta vara snygg och modern är att be dom ta ner julpyntet! Vad är grejen? Ta ner julpyntet! Om några veckor vill jag se kycklingar och fjädrar. Såja!

Mystisk fönster

Vill bara skriva detta så ni vet att jag är uppmärksam på saker och ting. I huset bredvid vårat finns en lägenhet med ett fönster. Det fönstret har sett likadant ut sen inflyttningen i slutet av dec. Adventsljusstaken står bl.a. kvar. Jag har aldrig sett någon annan lampa tändas i det fönstret osv. Min första tanke är ju att någon ligger där inne och behöver hjälp, eller rättare sagt är död.. Min andra tanke är att där bor en ungkarl som inte ids ta bort julpyntet. Nu när jag kom hem stod jag och tittade upp (fönstret är på andra våningen) på fönstret och även badrumsfönstret. Nu tyckte jag att jag såg att lampan i badrummet var tänd men vet inte säkert, det kanske bara var solen som reflekterade. Jag ska hålla koll på denna badrumslampan under eftermiddagen och se mot kvällen om den är tänd eller släckt. Det är en riktigt mysterium. Återkommer med mer info om det mystiska julpyntade fönstret.

Igentäppt

Förkylningen från helvetet har hittat mig. Det måste vara fammos mat som har täppt igen alla mina luftvägar. Hennes sås har tjocknat till sig i min näsa och hennes pottis har fastnat i halsen. Om tre dagar är det ett sportigt lov, då ska jag vara sportig. Jag och herrn ska sporta oss ut i en främmande skog på lördag om vädret vill vara på bra humör! Åle Åle Åle Åle

Vet inte riktigt vad han gör men det ser manligt ut

 

 


Johanna har sås och pottis koma

 

 


Sås och pottis

I fredags åkte jag och Johanna till jukkas för att än en gång bli frälst av fammos sås och pottis. Det blev vi!
Det första vi gjorde när vi kom dit var att äta sås och pottis, det sista vi gjorde innan vi åkte därifrån var att äta sås och pottis. Visst fanns det älg och biffar också men detbär inte riktigt samma som sås och pottis. Vet iaf att Johanna förstår mina tankar om sås och pottis.
Annat som jag tryckt i mig på knappt 24h hos f&f är bröd, ljust mjöligt bröd som man fiser av. Vi fes en hel del. Lax, 75 koppar gokaffe m. dopp. Glass. Faffa trodde inte att jag kom ihåg vilken låda glassen ligger i, klart jag vet. Den mindre längst ner, såklart.
Vi ha skrattat, jag och Johanna. Verkligen skrattat så vi fick ont i en massa muskler. Jag satte mig på toaletten efter skrattattacken och fick en ny skrattattack, jag kunde inte sluta kissa eller skratta. Jag skrattkissade. Finväder var det i lördags, det fick ni ju smakprov ifrån i förra inlägget.
Kom hem lördag em, läste ännu en hemsk bok och somnade tidigt. Benny kom hem söndag fm, vi hade soffmys hela söndag em.
Idag har jag köpt biljetter till Al Pitcher (raw comedy standup) som vi ska gå på onsdag kväll. Jag tror att det blir jävligt skojjsigt. Lite jobb på onsdag, annars inte så mkt spännande som händer. Fredag kl 14 går jag på sportlov, 9 dagars ledigt. Abisko nästa!

Vååår!

Jag och Johanna gör oss förtjänta av fammos biffar efter en promenad i solen. Nu är det vår!


En helg utan Herrn

Blev fan lycklig idag på matte lektionen då jag förstod vad jag gjorde och hade svar på tal till Ursila. Tror hon blev lite impad. Nina härmade drottningen under lunchen och jag fick nya skrattmuskler, tackar för de. Har ätit pigelin med nuddi, Sofia och Hanna, klappat bebismage och pratat förlossning. Fick nytt skvaller, vilket var mer chockartat än "skvaller roligt". Det kommer sitta fast en stund! :) Imorgon är det löning och så slutar jag tidigt. Jag ska köpa lite nytt smink och några skööööna STORA osexiga trollor, jajamensan. Herrn ska på supanersighelg med gubbarna på jobbet, djupt in i djupaste skogen några mil från Esrange. Jag hade velat ha en "nykter" kamera på plats, antar att det kommer bli djupa intressanta diskussioner :) Själv så ska jag och syster sova hos Fammo och Faffa, mys.


Härmar syster med Saker som jag har googlat de senaste dagarna

"malmfältens folkhögskola", "allt är obesjälat", "angenämt", "remi", "romanska bågar analys", "krukor inomhus" och "underarmsmuskler".


Smådum i huvet

Det är fan svårt att hålla sig pigg fram till 23 på vardagar för att se BB. Jag hoppas att det är värt det! Benny tycker att jag är sjuk i huvudet som tittar, jag tycker att han är sjuk i huvudet som muddar (svingammalt dataspel, bara text och siffror). Nu är det jämnt! Vi är lite smådumma i huvudet i vår familj, Benny Frida och Dampkatt- familjen. Imorgon ska jag mysjobba igen!


Husdjuret

Kattfan har haft damp hela dagen, sen råkade jag peta henne i ögat med fjärrkontrollen.


Extra penkis

Idag var jag på introduktion på mitt nya extrajobb, Receptionist på Hälsokaskaden. Det var mysigt. Kände hur jag blev alldeles mysig bara av att gå in där. Var där lite mer än en timma och blev visad runt i alla sparum och började lite smått att lära mig kassan. Ska vara där några timmar i veckan, ta emot kunder och bokningar, fixa iordning behandlingsrummen och lite sånt. Det kommer bli en riktig mystant av mig! Känner redan att jag börjat prata med en tyst, lugn och harmonisk stämma. Nästa vecka kommer jag förmodligen beställa mig en mysig plyschdress i nån beige färg och ett par tofflor som ger fötterna någon slags energi. Och så kommer jag gå omkring där i receptionen i min dress och se så där mysigt nyvaken ut. Kan ni inte se det framför er? Allt kommer bara vara mysigt hela tiden från och med nu. Så ni vet. Nu ska jag studera behandlingar och produkter tills jag kräks. Myspussar /F


BB

Gick upp något tidigare idag. Tonade håret och plockade brynen. Nu är jag servad för denna månad. Har dock inte rört de där förbannade benen än.. Jag kommer aldrig orka raka dom. Johanna, du vet vad jag menar, du har sett dom. Tony och Jenny var förbi på mellanlandning innan dom skulle vidare mot Umeå, i snöstormen. Gud nåde om dom inte kör försiktigt. Satte mig sen med samhällsläxan som jag behövde renskriva. Nu börjar BB! Wihoo. Hej!


Astrid hjälpte till med städningen idag, sen somnade hon med dammvippan.


Tavlor på plats!


Saturday morning

Gick och la mig vid 23 igår, läste lite ur bikten och somnade bums. Vaknat till och från sen 8 imorse men tog mig ur sängen först 11. 12 timmars vila var helt jävla fantastiskt. Mamma och Johanna var precis här på kafferep. Herrn och jag ska ta oss an det sista som ska borras upp på väggarna, lite hyllor och tavellister. SEN, nån timma under denna helg SKA jag sätta mig med matteboken. SEN. Sen är en bra ord, det kan betyda när som helst sen.


Friday it is

Lyxåket hämtade mig och släppte av mig på jägarskolan. Mamma var sugen på att bränna lite pengar och hon tycker att jag är duktig på sånt så vi for stan runt. Först kollade vi på rosa bastu-vattenhinkar på lakkapää, sen köpte mamma häftiga skoterglasögon på team sportia, hem till oss för att ta en kisspaus och sno herrns visakort, vidare till team sportia outlet för att försöka fynda nåt onödigt - hittade ingenting, vidare till synsam för att redigera bort mammas blåmärken efter glasögonen, in på JC och fynda till en tonåring, upp till blommaffären, köpa macka på café Oscar, in på mera mode och hängde lite med linda, in på kvadrat och pillade på saker vi inte hade råd med, hämta tonåringen, köra tonåringen till tåget, kör in vid Coop och inser att vi inte skulle dit (vi skulle på kvantum), in på kvantum köpte dipp, HEM! Pust. Nu väntar fläskfille, bbq pommes, svamp och som efterrätt, kvantumdipp. När jag kom hem så såg jag att herrn bäddat sängen, helt själv. Det var fint! Han kan. Och kuddarna låg fint och rätt. Nina: nu har jag ventilerat ännu ett kontrollbehov. Det är bara du som förstår sånt.


Lyxåket

Jag kom till skolan en timma innan jag börjar bara för att jag fick skjuts, lyxåk på en fredag. Hinner med några fler koppar kaffe pga det och det är jag värd, helt klart. Då skakar jag lite extra i kroppen under dagen då jag endast fått i mig koffein och nikotin. Vill inte ha frukost innan 10! Herrn tog lyxåket till jobbet idag och så överraskade han med att han ska sluta några timmar tidigare, hämta mig från skolan (jag får åka lyxåk hem också) och så ska vi bara umgås. Så himla rart! Ihelg så blir det att räkna på andragradsekvationer heeela härliga helgen. Fick en liten uppmaning av Ursila att jag faktiskt ska räkna ut hela matteboken innan jag slutar i maj. Pratade med trollet igår. Hon har snart tappat 10 tänder och har börjat simskola, fasters hjärta smälter. Simskola, fy vad mysigt. Hon sa att hon har lärt sig att simma med armarna men benen vill inte riktigt simma än. Kanske ville dom de på lördag sa hon, hon skulle ringa och uppdatera mig då. Fisrumpan, snart kommer hon hem! Jag ska mata henne med påskkycklingar så hon älskar mig lite extra just då. Ah, bambatanten Birgitta har färskt kaffe på gång. Bäst jag ställer mig i kö.

Alla hjärtans dag kortet

Rakt och romantiskt


Igen

Nu har jag gjort det, igen. Jag ska börja skriva ner en massa vardagligt strunt i en blogg som jag glömmer bort, igen. Ni får påminna mig om jag suger på bloggandet, igen.
I förrgår var det alla hjärtans dag. Jag gav min herre en finfin vit peak mössa och ett rätt så fult handgjort kort med paljetter på, han blev såklart rörd lilla raringen. Jag klippte själv ut formen på kortet och jag kan verkligen inte klippa rakt, har aldrig kunnat, vet inte hur man gör. Herrn kom hem på eftermiddagen med Marabouchokladhjärtan, dom är slut nu. Om Ursila visste om detta så skulle jag mest troligt få ett stort IG i Nkb trots att jag kissat fem ggr på en pinne för forsknings skull och trots att hon fått ta flera bloddroppar från mina snusfingrar, för forsknings skull. Appropå denna forskning så fick vi fram att jag inte har diabetes och inte heller fula njurar, sen så kissar jag inte glukos heller så tummen upp!

RSS 2.0